Mancare de ceapa cu piept de pui

de elena1988 in Pui, 14 Mar 2011 | 8779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 legatura de marar
  • 1,5 kg ceapa
  • sare,piper,delikat
  • 5 catei de usturoi
  • 100 ml de vin rosu( sec am avut eu)
  • 1 morcov mare
  • putin cimbru
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 300 gr de masline negre sarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ceapa cu piept de pui:

Se taie pieptul de pui cubulete potrivite si se pune la prajit in ulei. Cand s-a rumenit frumos se scoate pe o farfurie si se pune ceapa tocata. Se lasa ceapa pana se inmoaie foarte bine, apoi se pune morcovul si 2 pahare de apa, pieptul de pui si condimentele. Mai lasam 10 minute si punem rosiile, lasam sa scada putin sosul, apoi punem vinul si usturoiul si maslinele. Mai lasam 15-20 de minute si gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ceapa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

19.03.2011, 17:40

Sa stii ca nu am facut niciodata mancare de eapa,am mai auzit da fara masline,dar de data asta o sa o incerc

RuxyRux 1

19.03.2011, 18:45

Foarte bun daca stomacelul rezista la prajeli eu pun intotdeauna cateva linguri de apa...si sa zicem e un fel de prajit inabusit...asa ca sa nu existe problemute super bun Elena

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti