Mancare de ciuperci cu carne de porc

de ela in Porc, 7 Mar 2013 | 6228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 0,5 kg carne de porc
  • 140 gr porumb dulce din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu carne de porc:

Taiem carnea bucati mai mici si o punem intr-o tigaie de ceramica si lasam cateva minute,apoi adaugam un pahar de apa,saram si piperam dupa gust si o lasam la foc mic pana se inmoaie.

Ciupercile le spalam bine apoi le taiem fasii.Curatam ceapa si o taiem marunt.

Punem ceapa si ciupercile cu putin ulei intr-o craticioara si lasam pe foc cateva minute(saram piperam condimentam dupa gust)si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam putina apa.Eu am pus in oala sub presiune si a fost gata in 6minute.Cand ciupercile s-au inmuiat,adaugam carnea si porumbul si mai lasam pe foc cateva minute.Adaugam boiaua si amestecam.

Faina cu smantana le amestecam bine si le punem in mancare si mai lasam cateva minute pe foc.

Servim cu mamaliga,piure de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana