Mancare de ciuperci cu carne de porc

de ela in Porc, 7 Mar 2013 | 2795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 0,5 kg carne de porc
  • 140 gr porumb dulce din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu carne de porc:

Taiem carnea bucati mai mici si o punem intr-o tigaie de ceramica si lasam cateva minute,apoi adaugam un pahar de apa,saram si piperam dupa gust si o lasam la foc mic pana se inmoaie.


Ciupercile le spalam bine apoi le taiem fasii.Curatam ceapa si o taiem marunt.


Punem ceapa si ciupercile cu putin ulei intr-o craticioara si lasam pe foc cateva minute(saram piperam condimentam dupa gust)si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam putina apa.Eu am pus in oala sub presiune si a fost gata in 6minute.Cand ciupercile s-au inmuiat,adaugam carnea si porumbul si mai lasam pe foc cateva minute.Adaugam boiaua si amestecam.


Faina cu smantana le amestecam bine si le punem in mancare si mai lasam cateva minute pe foc.


Servim cu mamaliga,piure de cartofi sau orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

08.03.2013, 20:55

O portie si pentru mine

ela 1

08.03.2013, 22:21

Rocsi

ela 1

08.03.2013, 22:21

Cris,la multi ani si tie,cu mult drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu branzeturi