Mancare de ciuperci cu carne de porc

de ela in Porc, 7 Mar 2013 | 2735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 0,5 kg carne de porc
  • 140 gr porumb dulce din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu carne de porc:

Taiem carnea bucati mai mici si o punem intr-o tigaie de ceramica si lasam cateva minute,apoi adaugam un pahar de apa,saram si piperam dupa gust si o lasam la foc mic pana se inmoaie.


Ciupercile le spalam bine apoi le taiem fasii.Curatam ceapa si o taiem marunt.


Punem ceapa si ciupercile cu putin ulei intr-o craticioara si lasam pe foc cateva minute(saram piperam condimentam dupa gust)si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam putina apa.Eu am pus in oala sub presiune si a fost gata in 6minute.Cand ciupercile s-au inmuiat,adaugam carnea si porumbul si mai lasam pe foc cateva minute.Adaugam boiaua si amestecam.


Faina cu smantana le amestecam bine si le punem in mancare si mai lasam cateva minute pe foc.


Servim cu mamaliga,piure de cartofi sau orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

08.03.2013, 20:55

O portie si pentru mine

ela 1

08.03.2013, 22:21

Rocsi

ela 1

08.03.2013, 22:21

Cris,la multi ani si tie,cu mult drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu branzeturi