Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz

de SanatateAcasa in Mancaruri de post, 11 Mar 2012 | 4935 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 dovlecel taiat rondele,
  • 1 vanata mica, taiata bucati (se pastreaza coaja),
  • sare, piper,
  • o lingura cu patrunjel proaspat,tocat marunt,
  • 1 lingura cu marar proaspat,
  • tocata marunt,
  • 1 litru cu suc de rosii,
  • jumatate de kilogram de ciuperci champignon (spalate, curatate, piciorusele scoase, ciupercile se lasa intregi),
  • 1 ardei capia (spalat, curatat de seminte si tocat in felii),
  • 1 ardei gras (spalat, curatat de seminte si taiat in felii),
  • 1 fir mare de praz (spalat, curatat, tocat rondele) si putin ulei de masline.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz:

Legumele se asaza in tava. Se presara sare, piper, se adauga usturoiul tocat marunt.

Se varsa sucul de rosii si putin ulei.

Se preincalzeste cuptorul, abia apoi se adauga tava, care va sta in cuptor pret de 30 de minute, la foc mediu.

La final, inainte de servire, se adauga verdeata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci in sos de rosii cu cartofi