Mancare de conopida cu soia

de _Alina_ in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 5474 vizualizari

 

Aveam niste conopida prin frigider si am zis sa fac ceva din ea... De regula, la noi, conopida nu prea apuca sa vada tigaia/cuptorul pentru ca o consumam in stare naturala, dar de data asta am facut o exceptie :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 100 g soia cuburi
  • 100 ml apa
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ardei capia rosu
  • 50 ml vin alb demisec
  • 1 lgt ierburi de Provence
  • frunze de telina
  • sare, piper, frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida cu soia:

1. Soia o punem la fiert conform instructiunilor de pe plic. Dupa ce a fiert, o scoatem la scurs intr-o sita si o presam ca sa elimine excesul de apa.

2. Conopida o spalam si desfacem buchetelele. O punem intr-un vas non-aderent impreuna cu ceapele taiate cuburi, vinul,  ierburile de Provence, dafinul, sarea si apa. Punem capacul si lasam 10 min la foc potrivit.

3. Adaugam ardeiul capia taiat julien si cuburile de soia. Amestecam si mai lasm pe foc 3-5 min.

4. Taiem frunzele de telina si punem deasupra.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Fiindca ingredientele principale sunt cam fade, puteti pune si o lingura de pasta de tomate la final.

2

Puteti adauga si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

28.11.2012, 18:07

Buna a iesit , se vede de departe

Sim0na 1

28.11.2012, 20:42

interesanta reteta

_Alina_ 1

29.11.2012, 07:52

Multimesc! &

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida si legume reteta delicioasa de post