Barcute umpute si carnati prajiti

de adnas54 in Mancaruri de post, 8 Feb 2010 | 4125 vizualizari

 

Bărcuțele astfel preparate pot sa fi servite singure, fie ca o mâncare de post, fie pentru vegetarieni.
Celor care iubesc carnea, pot adaugă ca mine cârnați prăjiți, sau orice altceva.

 

INGREDIENTE

  • -8 buc. zucchini (dovlecei) potriviti
  • -2-3 linguri orez prefiert
  • -1 cutie mica ciuperci din conserva
  • -1 cutie mica mazare conserva
  • -1 ardei gras rosu + 1 verde
  • -1 legatura de ceapa verede
  • -3 rosii decojite din conserva
  • -2 oua fierte tare
  • -1 ou crud
  • - sare, piper, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umpute si carnati prajiti:

Zucchini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte se scobesc cu atentie, pana rezulta niste barcute. Miezul rezultat se toaca marunt. Ardeiul rosu si cel verde, legatura de ceapa, toate tocate marumt, impreuma cu miezul se pun la distuit in ulei cu putina apa. Nu se lasa sa sa inmoaie prea tare.



Dupa care se scurg si se adauga mazarea, ciupercile tocate, cele 2 oua maruntite si rosiile taiate julien, impreuna cu oul crud care le leaga. Cu pasta rezultata se umplu barcutele. Aceste se pun untr-un vas, peste care se adauga sosul rezultat prin distuirea legumelor, plus putin sos de ciuperci si un pahar de vin alb.


Se da totul la cuptor pentru gratinare. La servire se adauga verdeata tocata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umpute si carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita si cu multe rosii proaspete