Mancare de conopida cu soia

de _Alina_ in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 2601 vizualizari

 

Aveam niste conopida prin frigider si am zis sa fac ceva din ea... De regula, la noi, conopida nu prea apuca sa vada tigaia/cuptorul pentru ca o consumam in stare naturala, dar de data asta am facut o exceptie :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 100 g soia cuburi
  • 100 ml apa
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ardei capia rosu
  • 50 ml vin alb demisec
  • 1 lgt ierburi de Provence
  • frunze de telina
  • sare, piper, frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida cu soia:

1. Soia o punem la fiert conform instructiunilor de pe plic. Dupa ce a fiert, o scoatem la scurs intr-o sita si o presam ca sa elimine excesul de apa.


2. Conopida o spalam si desfacem buchetelele. O punem intr-un vas non-aderent impreuna cu ceapele taiate cuburi, vinul, ierburile de Provence, dafinul, sarea si apa. Punem capacul si lasam 10 min la foc potrivit.


3. Adaugam ardeiul capia taiat julien si cuburile de soia. Amestecam si mai lasm pe foc 3-5 min.


4. Taiem frunzele de telina si punem deasupra.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Fiindca ingredientele principale sunt cam fade, puteti pune si o lingura de pasta de tomate la final.

2

Puteti adauga si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

28.11.2012, 18:07

Buna a iesit , se vede de departe

Sim0na 1

28.11.2012, 20:42

interesanta reteta

_Alina_ 1

29.11.2012, 07:52

Multimesc! &

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de conopidă - de post