Mancare de dovlecel cu pulpe de pui

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mai 2016 | 4136 vizualizari

 

Foarte-foarte gustoasa a fost mancarea asta cu dovlecei. De facut mai des! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancare-de-dovlecel-cu-pulpe/

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 linguri de bulion
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecel cu pulpe de pui:

Mai intai se prajesc pulpele in ulei incins pe ambele parti. Eu le-am taiat prin doua sa se prajeasca mai bine.

Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun la calit in ulei incins. Cand devine ceapa transparenta, se adauga dovlecelul taiat in cubulete, bulionul si o cana de apa. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert pana cand scade sosul.

Cand este gata, se adauga si verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

Cu marar va avea un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecel cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

08.05.2016, 21:19

Multumesc frumos, bucatarasi!

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:25

bun bun

Rahela Velicu 1

08.05.2016, 22:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei