Mancare de dovlecel cu pulpe de pui

de noiinbucatarie in Pui, 8 Mai 2016 | 1084 vizualizari

 

Foarte-foarte gustoasa a fost mancarea asta cu dovlecei. De facut mai des! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancare-de-dovlecel-cu-pulpe/

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 linguri de bulion
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecel cu pulpe de pui:

Mai intai se prajesc pulpele in ulei incins pe ambele parti. Eu le-am taiat prin doua sa se prajeasca mai bine.


Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun la calit in ulei incins. Cand devine ceapa transparenta, se adauga dovlecelul taiat in cubulete, bulionul si o cana de apa. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert pana cand scade sosul.


Cand este gata, se adauga si verdeata tocata marunt.

 

TIPS-URI

1

Cu marar va avea un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecel cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

08.05.2016, 21:19

Multumesc frumos, bucatarasi!

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:25

bun bun

noiinbucatarie 1

08.05.2016, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar