Cordon bleu de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 4 Feb 2013 | 5126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),
  • sare,
  • piper negru,
  • 4 felii suncă presată,
  • 4 felii cașcaval/cheddar,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 cană pesmet,
  • 1 cană făină,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu de pui:

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval. Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm. Se pot fixa cu scobitori. Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte. În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul. Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet. Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene. Încingem cuptorul la 220 grade C. Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute. Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.


Servim cu garnitura preferată!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Criss 1

05.02.2013, 06:13

Foarte fain si bun.

sebirizescu 1

05.02.2013, 19:57

danakarin 1

05.02.2013, 20:28

Foarte bune! Dar de ce le mai dai la cuptor? Nu se patrund la prajit?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu