Mancare de fasole boabe

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 26 Oct 2011 | 12900 vizualizari

 

Fasolea uscata este buna sub orice forma si la orice masa.

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 300g carne de pe ciolan afumat
  • 4 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 4 rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece.


dimineata se spala si se pune la fiert schimband primele 2 ape.


Se fierbe o ora o ora jumatate pana fasolea este aproape facuta.


Separat se pune la calit in ulei ceapa curatata si tocata marunt.


Se adauga vegeta, boiaua si piper.


Cand devine sticloasa se pune carnea de pe ciolan taiata bucati potrivite, ardeiul si morcovii curatati si taiati rondele.


Se pune putina apa si se fierbe pana sunt facute toate ingredientele.


Se adauga fasolea boabe aproape fiarta, rosiile, pasta de tomate, foile de dafin, se potriveste de zeama si se mai fierbe 15-20 minute.


Se potriveste de sare, se pune mararul tocat marunt, se mai fierbe 1-2 minute si este gata.


Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi. Se poate pune in farfurie si putin ulei de masline deasupra pentru "luciu".


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

01.12.2014, 10:34

ralu_ca 1

01.12.2014, 17:08

MotanLaOale 1

01.12.2014, 18:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de fasole verde cu pui