Mancare de fasole boabe

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 26 Oct 2011 | 17308 vizualizari

 

Fasolea uscata este buna sub orice forma si la orice masa.

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 300g carne de pe ciolan afumat
  • 4 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 4 rosii
  • 2 linguri pasta tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece.


dimineata se spala si se pune la fiert schimband primele 2 ape.


Se fierbe o ora o ora jumatate pana fasolea este aproape facuta.


Separat se pune la calit in ulei ceapa curatata si tocata marunt.


Se adauga vegeta, boiaua si piper.


Cand devine sticloasa se pune carnea de pe ciolan taiata bucati potrivite, ardeiul si morcovii curatati si taiati rondele.


Se pune putina apa si se fierbe pana sunt facute toate ingredientele.


Se adauga fasolea boabe aproape fiarta, rosiile, pasta de tomate, foile de dafin, se potriveste de zeama si se mai fierbe 15-20 minute.


Se potriveste de sare, se pune mararul tocat marunt, se mai fierbe 1-2 minute si este gata.


Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi. Se poate pune in farfurie si putin ulei de masline deasupra pentru "luciu".


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

01.12.2014, 10:34

ralu_ca 1

01.12.2014, 17:08

MotanLaOale 1

01.12.2014, 18:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura