Mancare de fasole boabe cu sunca

de T I M E A in Mancaruri de legume, 9 Feb 2014 | 2316 vizualizari

 

In timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si ceva din conserva. Mie imi place mult fasolea asta cu bob mare si rosu si e foarte gustoasa in combinatia pe care o prezint mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva mica de fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 rosie
  • 200 ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • un pic de cimbru uscat
  • 4-6 felii sunca Padurea Neagra
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole boabe cu sunca:

Curatam si spalam legumele dupa caz.


Ceapa si ardeiul le tocam marunt si le calim intr-un vas in care am pus putin ulei.


Rosia o decojim, o taiem cubulete mici si o adaugam in vas. Lasam sa se caleasca 2-3 minute.


Scurgem apa de din conserva de fasole, punem fasolea intr-o sita si o spalam sub jet de apa rece.


Turnam fasolea peste legume si amestecam.


Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba aprox 10 minute timp in care potrivim de sare si piper si adaugam cimbrul uscat.


Feliile de sunca le prajim pe ambele parti si le servim cu mancarea de fasole.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt doar pt doua persoane, daca vreti cantitate mai mare folositi 2 cutii de fasole sau o cutie mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole boabe cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lavinia 1

10.02.2014, 11:02

papa bun

laura_n 1

10.02.2014, 18:33

biiiig, very biiig like!

T I M E A 1

10.02.2014, 21:15

Fetelor ma bucur ca va place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Mancare rapida de fasole conservata