Mancare de gogonele si castraveti murat

de claudiaO in Porc, 17 Oct 2016 | 876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele mutate
  • 5 castraveti murati mai mari
  • 800 g carne de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 1 lingura pasta de ardei rosu dulce
  • 2 linguri pasta de to mate
  • 1 lingurita cimbru
  • Delikat / piper
  • 5-6 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • Apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de gogonele si castraveti murat:

Incepem cu muraturile, pe care le spalam, le taiem in bucatele si le clatim bine cu apa , de mai multe ori. Castravetii i-am taiat rondele. Toate intra intro oala cu apa rece. Cand incepem sa fiarba, schimbam apa. Eu am schimbat-o de vreo 3 ori. Ultima apa o folosim sa si fiarba muraturile cca 30 minute.


Carnea o spalam si o taiem cubulete cat o nuca,apoi o punem la calit intro cratita cu ulei. Cand incepe sa se prajeasca putin , adaugam ceapa tocata solzisori si apoi morcovul rondele. Calim pana ce ceapa devine sticloasa. Adaugam muraturile scurse de zeama, punem cimbru,piper si apa si punem la fiert cu capac. Dupa vreo 10 minute adaugam pasta de ardei si continuam fierberea pana se patrunde carnea. Daca mai trebuie, mai completam cu putina apa. Adaugam pasta de tomate si putin delikat dupa gust, mai fierbem vreo 5 minute, apoi punem mararul tocat marunt.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de gogonele si castraveti murat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

17.10.2016, 12:06

Bunica 1

17.10.2016, 12:15

O bunătate de mâncare!

Panacris 1

17.10.2016, 20:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc