Varză călită cu cîrnaţi

de Bunica in Porc, 9 Apr 2009 | 9737 vizualizari

 

O reteta delicioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • varza murata (Piata Moghioros)
  • cirnati (Piata Moghioros, sibiencele Delia si Mariutza)
  • smintinica (Piata Moghioros, sibiencele Delia si Mariutza)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călită cu cîrnaţi:

O varza acra de marime medie se desface foi si se spala pentru a fi curatata astfel de sare. Se taie fideluta si se adauga ulei, piper boabe, cimbru, o foaie de dafin si bulion. Apoi se pune in vas, deasupra se aseaza cirnatii, care se acopera cu un strat subtire de varza pt a nu se arde. Se da la cuptor cam 2 ore si jumatate … Se pot pune si bucati de afumatura (kaizer, sunculita afumata) pentru a prinde gust si mai bun.


Am folosit vasul roman. Se serveste cu smintina si ardei iute. + un pahar de vin rosu :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu cîrnaţi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Pushaa 1

17.12.2013, 11:05

f buna

abstract01 1

18.12.2013, 17:13

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 16:39

ce bunatate avem aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor