Mancare de limba de vita

de Lau in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2016 | 843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de vita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 100 ml vin
  • 200 ml supa
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura faina
  • 3 catei usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de limba de vita:

Intr-o oala punem la fiert limba spalata bine impreuna cu sare,foaie de dafin si boabe de piper,spuma de cate ori este nevoie.


Dupa ce a fiert o curatam de pielita alba si o taiem felii,


Intr-o tigaie adaugam o lingura untura si prajim bucatile pe ambele parti.


Fiindca tigaia mea este mare am adaugat in mijloc 1 morcov dat prin razatoare,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata marunt,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam vinul,ardeii tocati marunt,condimente dupa gust.amestecam si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam supa si morcovul taiat felii.


In alt vas amestecam faina cu bulionul si putina apa,zaharul si usturoiul pisat


Adaugam peste compozitie,acoperim si lasam pe foc pana ce se ingroasa sosul amestecand din cand in cand,


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de limba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lau 1

29.03.2016, 07:25

Catalina L 1

31.03.2016, 22:33

Lau 1

01.04.2016, 07:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute