Mancare de linte

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 29 Ian 2013 | 5854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de linte(400 g)
  • 1 pastranac
  • 1 morcov
  • 1\2 telina
  • 2 cepe medii
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte:

Punem la fiert pastranacul, morcovul si telina.

Dupa ce s-au fiert legumele, le punem in vasul de la blender si le pasam.

Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei la incins si adaugam ceapa.

Adaugam putina sare si lasam sa se caleasca pana se inmoaie.

Dupa ce s-a calit ceapa adaugam legumele pasate, mai lasam 1-2 minute, apoi adaugam lintea cu tot cu zeama.

Lasam pe foc pana cand zeama de la linte scade.

Asezonam cu sare si piper, apoi dam la o parte.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu ciuperci