Mancare de linte cu carne de porc

de tiphys in Porc, 19 Sep 2011 | 13560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g linte 
  • 250 g carne porc
  • 1 ceapa 
  • 1 morcov 
  • 1 gogosar ( ardei)
  • 1 lingura bulion sau pasta de tomate 
  • frunze de dafin
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu carne de porc:

Lintea se spala si daca este uscata se lasa la inmuiat 5-6 ore, dupa care se pune la fiert . Dupa ce s-a fiert lintea se strecoara .


Carnea se rumeneste putin. Intr-o tigaie punem uleiul si calim la inceput morcovul, adaugam gogosarul sau ardeiul dupa care adaugam ceapa si o calim putin. Dupa ce s-a calit si ceapa adaugam bulionul sau pasta de tomate, lasam cateva secunde sa il perpelim si pe acesta, dupa care adaugam o cana de apa si lasam putin tmp pana ce se mai ingroasa .


Legumele si carnea se adauga peste linte, se mai pune o cana doua de apa si se fierbe. Se adauga sare, cimbru, foile de dafin si piperul. Se lasa la fiert pana scade apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

21.09.2011, 10:20

buna rau: bine ai venit

susu 1

07.10.2011, 16:55

Imi place, are o culoare imbietoare iar lintea e sanatoasa

Lau 1

07.10.2011, 16:57

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie cu afumatura