Mancare de linte cu carne de porc

de tiphys in Porc, 19 Sep 2011 | 25465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g linte 
  • 250 g carne porc
  • 1 ceapa 
  • 1 morcov 
  • 1 gogosar ( ardei)
  • 1 lingura bulion sau pasta de tomate 
  • frunze de dafin
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu carne de porc:

Lintea se spala si daca este uscata se lasa la inmuiat 5-6 ore, dupa care se pune la fiert . Dupa ce s-a fiert lintea se strecoara .  

Carnea se rumeneste putin. Intr-o tigaie punem uleiul si calim la inceput morcovul, adaugam gogosarul sau ardeiul dupa care adaugam ceapa  si o calim putin. Dupa ce s-a calit si ceapa adaugam bulionul sau pasta de tomate, lasam cateva secunde sa il perpelim si pe acesta, dupa care adaugam o cana de apa si lasam putin tmp pana ce se mai ingroasa .  

Legumele si carnea se adauga peste linte, se mai pune o cana doua de apa si se fierbe. Se adauga sare, cimbru, foile de dafin si piperul. Se lasa la fiert pana  scade apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare