Mancare de mazare cu carne si smantana

de Adrian2016 in Mancaruri de legume, 21 Iun 2017 | 623 vizualizari

 

Cand sotia e ocupata sau nu are chef, ma arunc in bucatarie sa prepar ceva ca sa nu murim de foame:)))) nu fac nimic complicat, cat mai rapid si satios, orice numai sa scap repede:)))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 400 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne si smantana:

Carnea se spala si se taie cubulete potrivite ca marime. Ceapa si ardeiul se taie cubulete.


Intr-o cratita, se pune uleiul la incins si se pune la calit ceapa si ardeiul. Adaugam carnea si o acoperim cu apa. O lasam sa fiarba 20 de minute si adaugam mazarea pe care, in prealabil, am tinut-o putin in apa calda.


Se acopera cratita cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic pana carnea este fiarta. La sfarsit, cand carnea este fiarta, adaugam smantana amestecata cu putina faina, sare si piper.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem adauga morcov, bulion, boia de ardei.

2

Daca facem mazarea cu bulion, nu mai folosim smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Catalina L 1

24.06.2017, 09:59

ai facut ceva foarte bun yammm

miki_a 1

24.06.2017, 13:38

Tare bună!

mihaelar63 1

05.10.2017, 11:04

Buna mancarica Din cand in cand , eu ii mai pun si galuscute de faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi