Mancare de mazare cu carne si smantana

de Adrian2016 in Mancaruri de legume, 21 Iun 2017 | 7520 vizualizari

 

Cand sotia e ocupata sau nu are chef, ma arunc in bucatarie sa prepar ceva ca sa nu murim de foame:)))) nu fac nimic complicat, cat mai rapid si satios, orice numai sa scap repede:)))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 400 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne si smantana:

       Carnea se spala si se taie cubulete potrivite ca marime. Ceapa si ardeiul se taie cubulete. 

Intr-o cratita, se pune uleiul la incins si se pune la calit ceapa si ardeiul. Adaugam carnea si o acoperim cu apa. O lasam sa fiarba 20 de minute si adaugam mazarea pe care, in prealabil, am tinut-o putin in apa calda.

       Se acopera cratita cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic pana carnea este fiarta. La sfarsit, cand carnea este fiarta, adaugam smantana amestecata cu putina faina, sare si piper.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem adauga morcov, bulion, boia de ardei.

2

Daca facem mazarea cu bulion, nu mai folosim smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Catalina L 1

24.06.2017, 09:59

ai facut ceva foarte bun yammm

miki_a 1

24.06.2017, 13:38

Tare bună!

mihaelar63 1

05.10.2017, 11:04

Buna mancarica Din cand in cand , eu ii mai pun si galuscute de faina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu carne de pui