Mancare de naut cu legume si perisoare

de simona72 in Porc, 12 Mai 2015 | 1551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan naut
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 6 rosii
  • cateva frunze de marar
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 150 gr bacon
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta mica de apa
  • pentru perisoare:
  • 350 gr pulpa de porc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • frunze proaspete de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu legume si perisoare:

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina culoare adaugam ceapa taiata marunt. Lasam sa se caleasca impreuna pana ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute. Spalam celelalte legume, vanata, dovlecelul si rosiile, taiem vanata si dovlecelul cu tot cu coaja in cuburi cam de aceeasi marime. Le adaugam la prajeala de ceapa si bacon si le calim la foc iute miscand din cand in cand din tigaie. Daca uleiul a fost absorbit in totaliate de vanata, care este ca un burete asupra uleiului, mai adaugam 2-3 linguri de ulei de masline pentru a evita arderea cepei si a baconului. Continuam prajirea inca 2-3 minute. Adaugam rosiile taiate cuburi de marime potrivita, sare si piper. Amestecam si lasam inca 2 minute la foc iute. La final adaugam mararul si apa. Punem amestecul de legume intr-un vas termorezistent, adaugam nautul scurs de ap0a si amestecam putin.


Pentru perisoare: spalam carnea si o taiem cuburi. O tocam la masina de tocat carne sau o maruntim la robotul de bucatarie. Adaugam sare si piper, oul si frunze taiate marunt de patrunjel. Amestecam bine compozitia si cu mainile formam periosare.


Cu o lingura facem o gropita in amestecul de legume din tava, iar in mijloc punem cate o perisoara. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 25-30 minute. Se serveste mancarea calda cu paine de casa. Sa va fie de folos!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu legume si perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

anca_rm 1

13.05.2015, 14:35

ce buna trebuie sa fie , imi place ce ai pus acolo

poa 1

14.05.2015, 12:46

Valclaudia 1

14.05.2015, 16:18

excelenta combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de naut cu carne de porc