Mancare de naut cu vinete

de katty in Mancaruri de post, 1 Sep 2021 | 4468 vizualizari

 

Retete de suflet
Cum nautul e preferatul meu am pregatit o mancare de post cu naut si vinete.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 vanata medie
  • 300 gr naut fiert in prealabil
  • 200 gr rosii date pe razatoare
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • busuioc uscat
  • boia dulce afumata
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu vinete:

 

Curatam si spalam legumele. Morcovul il taiem rondele subtiri, ceapa o tocam fin, ardeiul gras il taiem cubulete mici. Vanata o descojim si o taiem cuburi mai mari. Presaram putina sare si o punem intr-o sita pentru 20 de minute.

Intr-o tigaie adanca punem la calit ceapa si morcovul. Adaugam ardeiul gras, apoi cubuletele de vinete.

Intre timp radem rosiile si le fierbem 10 minute daca sunt prea apatoase. Cand legumele sunt moi, punem rosiile, foile de dafin, cimbru, busuic,boia, sare si piper si fierbem 10 minute. Adaugam nautul si potrivim de sare si piper.

Oprim focul si presaram patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hummus