Mancare de naut cu vinete

de katty in Mancaruri de post, 1 Sep 2021 | 4201 vizualizari

 

Retete de suflet
Cum nautul e preferatul meu am pregatit o mancare de post cu naut si vinete.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 vanata medie
  • 300 gr naut fiert in prealabil
  • 200 gr rosii date pe razatoare
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • busuioc uscat
  • boia dulce afumata
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu vinete:

 

Curatam si spalam legumele. Morcovul il taiem rondele subtiri, ceapa o tocam fin, ardeiul gras il taiem cubulete mici. Vanata o descojim si o taiem cuburi mai mari. Presaram putina sare si o punem intr-o sita pentru 20 de minute.

Intr-o tigaie adanca punem la calit ceapa si morcovul. Adaugam ardeiul gras, apoi cubuletele de vinete.

Intre timp radem rosiile si le fierbem 10 minute daca sunt prea apatoase. Cand legumele sunt moi, punem rosiile, foile de dafin, cimbru, busuic,boia, sare si piper si fierbem 10 minute. Adaugam nautul si potrivim de sare si piper.

Oprim focul si presaram patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci