Mancare de post- tocanita de soia cu piure

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 23 Noi 2015 | 8776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia cuburi
  • sare dupa gust
  • 500 g cartofi
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 3 linguri margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post- tocanita de soia cu piure:

Intr-o oala se pun 2 l de apa la fiert. Cand apa fierbe se adauga soia si sare sau vegeta.


Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se adauga ceapa si se caleste putin. Se aduga soia si sucul de rosii. Se lasa la foc 10 minute.


Piure: Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare cat sa ii acopere. Dupa ce au fiert adaugam margarina si ii pasam.


Servim tocanita de soia cu piure.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post- tocanita de soia cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

cristinutanicolita 1

24.11.2015, 15:48

miki_a 1

26.11.2015, 00:33

Nu am mai mancat demult dar stiu ca e tare buna!

denisizina24 1

20.07.2016, 09:40

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita / batuta