Mancare de post- tocanita de soia cu piure

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 23 Noi 2015 | 5929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia cuburi
  • sare dupa gust
  • 500 g cartofi
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 3 linguri margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post- tocanita de soia cu piure:

Intr-o oala se pun 2 l de apa la fiert. Cand apa fierbe se adauga soia si sare sau vegeta.


Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se adauga ceapa si se caleste putin. Se aduga soia si sucul de rosii. Se lasa la foc 10 minute.


Piure: Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare cat sa ii acopere. Dupa ce au fiert adaugam margarina si ii pasam.


Servim tocanita de soia cu piure.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post- tocanita de soia cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

cristinutanicolita 1

24.11.2015, 15:48

miki_a 1

26.11.2015, 00:33

Nu am mai mancat demult dar stiu ca e tare buna!

denisizina24 1

20.07.2016, 09:40

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci