Mancare de praz cu masline

de AndreeaMaria in Mancaruri de post, 10 Apr 2011 | 4737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de praz
  • 200 g masline negre
  • o ceapa mare
  • 3 linguri de bulion
  • o legatura de marar
  • sare,piper,knorr legume dupa gust 
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu masline:

Se spala si se taie prazul in bucati de ~2cm si se pune la fiert.

Maslinele se oparesc pt 10 minute intr-un vas separat.

Intr-o cratita se adauga 3-4 linguri de ulei si se caleste ceapa;

se pune si prazul aproape fiert si lasam sa se caleasca 2 minute.

Adaugati apa in care a fiert prazul,cat sa acopere ceapa si prazul.

Se adauga apoi 3 linguri de bulion si maslinele fierte.

Se potriveste de sare si piper si se adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

mada2704 1

14.04.2011, 15:18

delicios am facut aseara si sotul meu mai k s-a lins pe degete

AndreeaMaria 1

15.04.2011, 13:51

@mada2704 e o reteta simpla si gustoasa

Oana 1

15.04.2011, 14:39

Ce-mi place mancarica asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta cu praz si marar