Mancare de pui cu smantana, ciuperci si afumatura

de kamy in Pui, 7 Feb 2011 | 6565 vizualizari

 

ptr ca mi-au ramas pulpele fierte de la supa,am facut o improvizatie...foaaaarte buna

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui(sau piept de pui)
  • 1 cutie ciuperci
  • 8 felii pastrama vitel(sau orice afumat..ex-kaiser)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 ou
  • 200 gr.smantana grasa
  • 100 ml vin alb sec
  • 100 ml supa pui
  • sare,piper
  • frunze patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu smantana, ciuperci si afumatura:

Eu am avut pulpele gata fierte ramase de la supa.


Am luat pielea si oasele,am taiat carnea bucatele dupa care am prajit-o putin in ulei.


Am pus carnea in vasul pentru cuptor.


In uleiul in care am prajit carnea,am pus ceapa taiata marunt,am calit-o putin si am adaugat pastrama taiata fasiute,am mai calit putin si am adaugat ciupercile scurse bine.Le-am lasat sa se calesca 5 min,dupa care am pus supa si vinul.Am lasat sa fiarba cateva minute,le-am pus toate peste carnea de pui si am bagat vasul in cuptorul incins, pentru 15-20 min cu capacul pus.


Intr-un castronel am batut bine oul,am pus sare,piper,usturoiul zdrobit,smantana si patrunjelul verde.


Am scos vasul din cuptor,am pus smantana cu oul peste si am mai lasat mancarica in cuptor 10 min(fara capac)


Se pune patrunjel verde si se serveste cu mamaliguta si.. un pahar de vin alb sec.


pofta buna!!!



 

TIPS-URI

1

Daca aveti pulpe proaspete( sau piept de pui),le dezosati,dati pielea jos,le taiati bucatele,le prajiti in putin ulei,adaugati supa de pui si le fierbeti bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu smantana, ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

kamy 1

08.02.2011, 14:46

vanilla....ms

MotanLaOale 1

08.02.2011, 19:40

foarte buna

kamy 1

08.02.2011, 20:42

vladimir...ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor