Pui pe "sticla"

de Dana_Retetegg in Pui, 28 Noi 2010 | 3485 vizualizari

 

De fapt, e pui pe borcan:). Insa nu suna tocmai bine sa-i dau titlul asa, fiindca reteta e cunoscuta drept pui pe sticla.

 

INGREDIENTE

  • un pui (cam 1,3 kg a avut al meu)
  • condimente pentru pui
  • boia dulce
  • curry
  • oregano
  • busuioc
  • coriandru
  • sare
  • un borcan
  • o cratita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe "sticla":

Puiul l-am spalat bine si l-am condimentat. Am umplut borcanul cu apa cam 3/4 si am pus peste el puiul. Am asezat apoi borcanul cu puiul intr-o cratita umpluta pana la jumatate cu apa. In apa din cratita am adaugat si cateva boabe de coriandru.



Am pus puiul in cuptor la foc mediu o ora.



Dupa ce am scos cratita din cuptor, am lasat-o la racit aproximativ 10 minute. Apoi am scos borcanul cu puiul pe el din cratita si cu ajutorul a inca 2 maini dibace am scos borcanul din interiorul puiului.



Am servit puiul rumenit alaturi de cartofi prajiti, castraveti in otet si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe "sticla"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

29.11.2010, 13:40

bun bun crocant

Mitinita 1

01.12.2010, 15:10

de abia am mancat dar ar merge si niste pui

tanyapatap 1

07.12.2010, 11:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Gogosi cu iaurt

ieri la 14:27

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:10

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ... sticla-n fund