Mancare de pui cu verdeturi

de Irina in Pui, 23 Mar 2014 | 8756 vizualizari

 

Cum au inceput sa apara verdeturile in piata am dat iama in ele. Ori in salate, ori la preparat cine stie ce mancaruri, parca au gustul primaverii in ele, nu gasiti?
Asa ca azi va prezint o mancare delicioasa de pui cu multe verdeturi: ceapa, usturoi, patrunjel si marar. Un deliciu, repet, desi e o mancare tare simplu de facut!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 200 g piept de pui (muschiuletul)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • marar
  • patrunjel
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 1 ceasca de apa
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu verdeturi:

Am spalat si curatat de pielite ciocanelele si fasiile de muschiulet, dupa care le-am asezat intr-o tava. Le-am condimentat cu sare si piper.

Ceapa si usturoiul curatate si spalate le-am taiat marunt si le-am pus peste carne in tava. Am tocat marar si patrunjel, din care am adaugat o parte acum in tava.

Am adaugat bulionul de rosii, am stropit cu putin ulei si o ceasca cu apa si am pus tava in cuptor, la foc potrivit.

Am lasat mancarea la cuptor pana copanelele s-au rumenit, fara a uita sa le stropesc din cand in cand cu sosul din tava.

La final am presarat restul de marar si patrunjel peste mancare.

TIPS-URI

1

cand e vremea rosiilor prefer sa pun rosii taiate cubulete in mancare in loc de bulion, mancarea are un gust mult mai bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Panacris 1

25.03.2014, 13:14

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 13:53

foarte buna mancarica

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si crochete de cartofi