Mancare de spanac

de Lau in Mancaruri de legume, 4 Apr 2012 | 1908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg spanac
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 3 linguri faina
  • ulei
  • sare
  • apa
  • 1 pahar lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Spanacul il spalam si ii taiem coditele.

Punem apa cu condimente intr-o oala si cand fierbe(clocoteste)adaugam peste spanac si lasam cca (3-5 min) il scurgem de apa bine,dupa care il tocam(eu l-am pasat cu blenderul)

Calim ceapa si usturoiul tocat,adaugam spanacul,zeama in care am oparit spanacul, amestecam bine si lasam sa fiarba la foc mic,

Amestecam faina cu paharul de lapte si il adaugam peste spanac,amestecam bine sa nu faca cocoloase,lasam sa fiarba pana obtinem consisitenta dorita,potrivim de sare dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Lau 1

05.04.2012, 12:34

deyutzky 1

05.04.2012, 13:27

Lau 1

05.04.2012, 13:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!