Mancare de spanac

de Steffy in Mancaruri de post, 20 Feb 2013 | 5390 vizualizari

 

Astazi am gasit la piata spanac si am zis ca trebuie sa mancam si sanatos.
Am facut o reteta din cartea "3S - Sanatoasa, Supla, Satula" scrisa de Carmen Bruma.
A iesit foarte aromata mancarea, desi din fotografii nu pare.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie stoarsa
  • o cana suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se curata spanacul (eu am pus si coditele de la frunze), se spala bine si se rup in bucati mai mici.

Se pune apa pe foc si cand fierbe, punem spanacul si se lasa 5 minute (nu mai mult pentru ca se pierd toti nutrientii).

Separat punem ceapa in uleiul de masline, apoi adaugam spanacul bine scurs de apa. Dupa 5 minute, punem sucul de rosii si mai lasam inca 10 minute la foc mic.

Cand este gata, adaugam usturoiul maruntit si zeama de la lamaie. Eu nu am pus sare deloc, voi puteti pune dupa cum doriti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi cu mancare de spanac