Mancare de spanac cu ciuperci

de katty in Mancaruri de post, 24 Mar 2018 | 15008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 400 gr spanac frunze proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura faina de naut
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 legatura marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu ciuperci:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Cand a devenit translucida, adaugam ciupercile curatate si tocate lamele. Acoperim cu un capac si lasam cateva minute sa isi lase  zeama. Ridicam capacul si amestecam ocazional pana ciupercile sunt gata si zeama a scazut.

Intre timp curatam spanacul si il spalam bine, apoi il punem la foc in apa clocotita cu putina sare. Il lasam sa dea 2-3 clocote, apoi il scurgem, pastrand zeama. Cand zeama a scazut de pe ciuperci, adaugam pasta de ardei, apoi spanacul oparit. Amestecam energic pentru cateva minute, apoi stingem cu zeama de la spanac cat sa acopere si sa depaseasca spanacul. Punem sare dupa gust, piper si fierbem cateva minute. Punem faina de naut intr-o ceasca, adaugam 2-3 linguri apa rece si omogenizam, apoi turnam peste spanac. Amestecam si lasam sa fiarba 10 minute. Inainte de a fi gata, adaugam mararul verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac - de post