Mancare de spanac cu ou ochi

de Gherca Daniela in Mancare copii, 11 Iul 2017 | 299 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa, sanatoasa, apreciata de cei mici, dar si de cei mari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 50 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de faina cu varf
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri smantana (optional)
  • sare
  • piper
  • nucsoara (optional)
  • 2 oua ochiuri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu ou ochi:

Pentru inceput, spalam spanacul frunzulita cu frunzulita, indepartam coditele, apoi il oparim cca. 5-6 minute. Dupa ce s-a inmuiat, il scoatem intr-o sita pentru a se scurge de apa si pe urma il tocam marunt cu un cutit.

Intr-o oala mai mica, chiar si un ibric mai incapator, adaugam untul si usturoiul taiat marunt, dupa ce s-a incins bine, adaugam faina, amestecam, apoi adaugam laptele cu smantana si amestecam din nou pana cand observam ca incepe sa se lege, atunci adaugam spanacul, condimentam dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cca. 20 minute, amestecand mereu.

Dupa ce spanacul este gata, il punem in 2 boluri si peste el asezam un ou ochi.



Sa va fie de bine!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

12.07.2017, 09:31

Bune!

miki_a 1

13.07.2017, 12:08

Pup mâncăcioasa cea mică! Fac și eu des (mai mult cu spanac congelat)...le place mult și fetelor mele !

noiinbucatarie 1

16.07.2017, 09:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri