Vacuta Hochland

de -Miti- in Mancare copii, 2 Mai 2011 | 3315 vizualizari

 

La noi s-a terminat cu sandwichurile banale,de acum inainte o sa am nevoie de multa inspiratie si cercetare. Noroc ca ies si legumele ca multe se mai pot face cu ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de franzela
  • 1 felie de salam uscat german
  • 2 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 1 maslina verde
  • 1 maslina neagra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vacuta Hochland:

Cu un pahar sau cu o forma rotunda de fursecuri se taie doua rondele.


Se unge o rondea cu un triunghi de branza topita.


Se unge si cealalta rondea si se pastreaza doua bucatele pentru urechi.


Se taie o felie din maslina verde.


Din maslina neagra se taie bucatele pentru nas,ochi si urechi.


Se pune felia de salam peste primul cerculet si se asambleaza sandwichul.


Se pune intr-o forma de briosa si se leaga cu o funie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vacuta Hochland" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

-Miti- 1

20.05.2011, 21:52

mamaie,ti-a fost dor de vacuta

ank93 1

05.07.2011, 23:47

awwww....ce simpatica e vacuta!bravo

Andreea Caroline 1

12.12.2012, 22:52

ce haioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri haioase pentru pitici