Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

de Andra_Constantinescu in Porc, 17 Aug 2016 | 5020 vizualizari

 

Tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • circa 100 ml ulei;
  • 800 g coaste de porc;
  • 100 g sunca afumata;
  • o ceapa;
  • o tija de apio;
  • un ardei gras;
  • 1,5 - 2 l apa;
  • sare;
  • putin piper negru macinat;
  • jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
  • 1 kg de teci de fasole fideluta;
  • o lingura bulion;
  • o legatura de marar verde.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata:

Coastele se spala si se portioneaza.

Sunca afumata se spala si se taie cubulete.

Atat coastele cat si sunca afumata se calesc in circa 100 ml ulei.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Tija de apio se spala si se taie feliute.

Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.

Aceste legume se adauga peste carnea calita impreuna cu o lingurita de sare, putin piper negru macinat si jumatate de lingurita de boia de ardei dulce. Se calesc un minut, dupa care se adauga 1,5 l apa si se lasa la fiert pana cand se patrunde carnea. 

Tecilor de fasole li se indeparteaza capetele, apoi se rup in bucati mai mici, se spala si se pun peste carne (pe parcursul fierberii se mai poate adauga apa, dar sa se tina cont de faptul ca apa trebuie sa clocoteasca atunci cand se adauga tecile pentru a se fierbe mai repede). 

Dupa ce au fiert si tecile, se adauga bulionul, se potriveste mancarea de sare, se mai clocoteste putin, apoi se ia de pe foc si se adauga mararul verde spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute combinate si cu costita