Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

de Andra_Constantinescu in Porc, 17 Aug 2016 | 675 vizualizari

 

Tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • circa 100 ml ulei;
  • 800 g coaste de porc;
  • 100 g sunca afumata;
  • o ceapa;
  • o tija de apio;
  • un ardei gras;
  • 1,5 - 2 l apa;
  • sare;
  • putin piper negru macinat;
  • jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
  • 1 kg de teci de fasole fideluta;
  • o lingura bulion;
  • o legatura de marar verde.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata:

Coastele se spala si se portioneaza.


Sunca afumata se spala si se taie cubulete.


Atat coastele cat si sunca afumata se calesc in circa 100 ml ulei.


Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.


Tija de apio se spala si se taie feliute.


Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.


Aceste legume se adauga peste carnea calita impreuna cu o lingurita de sare, putin piper negru macinat si jumatate de lingurita de boia de ardei dulce. Se calesc un minut, dupa care se adauga 1,5 l apa si se lasa la fiert pana cand se patrunde carnea.


Tecilor de fasole li se indeparteaza capetele, apoi se rup in bucati mai mici, se spala si se pun peste carne (pe parcursul fierberii se mai poate adauga apa, dar sa se tina cont de faptul ca apa trebuie sa clocoteasca atunci cand se adauga tecile pentru a se fierbe mai repede).


Dupa ce au fiert si tecile, se adauga bulionul, se potriveste mancarea de sare, se mai clocoteste putin, apoi se ia de pe foc si se adauga mararul verde spalat si tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

17.08.2016, 21:18

Mmm, eu vin la masa!

dantes 1

18.08.2016, 07:40

Buna!

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:56

ce răsfăț culinar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitură