Mancare de urzici cu ficatei de curcan

de katty in Mancaruri de legume, 2 Mai 2017 | 706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr urzici
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri malai
  • sare
  • piper negru macinat
  • 500 gr ficat de curcan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de urzici cu ficatei de curcan:

Curatam urzicile si le spalam in mai multe ape. Le scurgem, apoi le fierbem cateva minute, in apa cu putina sare. Le scurgem si le tocam marunt, oprind zeama in care au fiert. Curatam ceapa si o tocam fin. O punem la calit, intr-o lingura de ulei incins, apoi, dupa ce s-a inmuiat, adaugam usturoiul taiat fin. Adaugam pasta de ardei, urzicile si malaiul. Amestecam usor, apoi stingem cu putina zeama de la urzici.


Potrivim de sare si piper. Fierbem cateva minute, pana mancarea se leaga. Curatam ficateii, ii spalam si ii scurgem bine. Ii punem la prajit in restul de ulei. Potrivim de sare si piper.


Servim mancarea de urzici cu ficateii prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de urzici cu ficatei de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

03.05.2017, 07:14

Servesc și eu!

oanapl 1

03.05.2017, 11:45

Bunaa!

Lau 1

03.05.2017, 22:24

Placee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Mancare de rosii cu ciuperci