Mancarica cu cartofi si bacon

de nico15 in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2011 | 4508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de cartofi
  • 300 g de kaizer
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 200 ml de smantana lichida
  • sare, piper
  • ulei, unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu cartofi si bacon:

Se curata cartofii, se spala se taie aproximativ in sase, se pun catofii la prajit in ulei in cantitate mare sa fie scufundati in ulei, se lasa sa se faca aproape total dupa care se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.



Separat se taie ceapa fin si se taie baconul in fasii de 1 cm, se pune ceapa la sotat in putin unt si se adauga si kaizerul, se adauga si 2 linguri de ulei de masline si se lasa pana se face kaizerul, dupa care se scoate tot pe hartie absorbanta pentru a indeparta grasimea in exces.



Se va trece la aranjarea preparatului dupa cum urmeaza: se pun cartofii intr-un vas de Jena si se va adauga peste ceapa si kaizerul, separat se bat ouale bine si se va amesteca cu smantana se sareaza si pipereaza si se va da la cuptor aproximativ 25-30 de minute.



Sper ca v-am starnit interesul si sper sa va placa.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu cartofi si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

tanyapatap 1

02.01.2011, 17:29

Laly 1

02.01.2011, 17:37

Nico ce buna trebuie sa fie

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:58

buna si arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din carne de porc marinată