Mancarica cu naut si rosii

de Catalina L in Mancaruri de post, 1 Mai 2020 | 3365 vizualizari

 

O reteta simpla, ideala in perioada de post caci nautul este consistent si satios.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/05/mancarica-cu-naut-si-rosii-insulele.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g de naut in conserva/borcan spalat si scurs
  • 300 g de sos de rosii de casa
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 1/2 lingurita de curcuma
  • 1/2 lingurita de boia de ardei
  • 2 linguri de ghimbir proaspat ras
  • piper
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu naut si rosii:

Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit si reveniti.

Puneti condimentele si amestecati.

Adaugati nautul, sosul de rosii si 100 ml de apa fierbinte.

Lasati sa fiarba impreuna 15- 20 de minute pana cand apa scade si mancarica se-ngroasa.

Adaugati ghimbirul ras, amestecati.

Puneti verdeata la sfarsit .

Serviti-o simpla cu mamaliga / paine lipie sau ca garnitura la un fel de carne, peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu naut si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

oanapl 1

03.05.2020, 17:59

Delicioasa!

dantes 1

06.05.2020, 16:20

Buna!

mihaelar63 1

14.05.2020, 23:02

Tentanta mancarica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Falafel de post