Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O reteta simpla, ideala in perioada de post caci nautul este consistent si satios.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/05/mancarica-cu-naut-si-rosii-insulele.html
Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit si reveniti.
Puneti condimentele si amestecati.
Adaugati nautul, sosul de rosii si 100 ml de apa fierbinte.
Lasati sa fiarba impreuna 15- 20 de minute pana cand apa scade si mancarica se-ngroasa.
Adaugati ghimbirul ras, amestecati.
Puneti verdeata la sfarsit .
Serviti-o simpla cu mamaliga / paine lipie sau ca garnitura la un fel de carne, peste.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult