Mancarica cu pastai

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2014 | 2870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pastai
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 3 carnati proaspeti
  • 4-5 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • knorr
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu pastai:

Pastaile se spala si se rup capetele. 

Carnatii ii feliem rondele si ii prajim in ulei incins . Cand sunt gata ii scoatem pe o farfurie si acoperim pentru a-i mentine calzi.

Ceapa o curatam,o spalam si o taiem julienne . Ardeiul gras il taiem in doua , eliminam cotorul,semintele si nervurile si il taiem fasii subtiri . 

Punem o tigaie cu putin ulei la incins,adaugam ceapa impreuna cu ardeiul si lasam sa se caleasca la foc potrivit . 

Adaugam apoi pastaile ,amestecam,punem sare,piper dupa gust si adaugam putina apa . Lasam sa fiarba la foc mic .

Cand pastaile au fiert , punem sucul de rosii ,knorr si amestecam lasand la foc potrivit inca 10 minute . 

La final adaugam carnatii la tigaia cu pastai,amestecam si servim. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene