Mancarica de ardei si dovlecei

de Lau in Mancaruri de legume, 11 Iul 2011 | 3755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei
  • 1.5 kg rosii
  • 3 dovlecei micuti
  • 3 cepe mari
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde(optional)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei si dovlecei:

se spala  si se curata dovleceii, se spala ardeii,dupa care  se sterg.

se ung cu ulei si se pun in tava unsa cu ulei si se dau la cuptor

se spala rosiile si se toaca marunt

se curata ceapa si se toaca marunt

se pune intr-o cratita ulei si se adauga ceapa. Cand s-a inmuiat putin se adauga rosiile si se amesteca. Cand a inceput sa fiarba se adauga dovleceii tocati, ardeii curatati si taiati felii. Se amesteca din cand in cand

se bat bine ouale cu sare,piper si faina,se adauga cand rosiile sunt fierte. Se amesteca si se lasa sa fiarba cca 5 minute. La final se adauga patrunjel verde tocat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume