Mancarica de cartofi cu carnati picanti

de Andreea Baraboi in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2014 | 1046 vizualizari

 

O mancare perfecta pentru un pranz !

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnaciori picanti
  • 9 cartofi de marime medie
  • o ceapa mare
  • 1 ardel gras
  • un morcov
  • 4 rosii moi sau sos de tomate
  • o legatura marar bogata
  • o legatura frunza de telina bogata
  • ulei
  • o legatura patrunjel mai bogata
  • secretul gustului sau sare dupaa preferint
  • piper
  • un pastarnac
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carnati picanti:

Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete apoi i-am lasat in apa pana la momentul folosirii.


In oala in care facem mancarica adaugam ceapa tocata si uleiul si lasam sa se caleasca foarte putin dupa care adaugam rosiile tocate si ele si lasam sa fiarba impreuna pana cand rosiile se incorporeaza cu ceapa perfect si incep sa se caleasca.


Dupa ce sunt destul calite adaugam cartofii si apa indeajuns si lasam sa fiarba,


Intre timp noi sa avem pregatite celelalte legume adica spalate, curatate si taiate cubulete, morcovul si pastarnacul l-am dat prin razatoare. Adaugam totul in oala in afara de patrunjel.


Dupa ce a inceput sa clocoteasca apa adaugam celelalte legume, sarea sau secretul gustului si lasam sa fiarba.


Intre timp intr-o tigaie prajim carnaciorii cu foarte putin ulei si ii adaugam peste mancarica care este aproape gata.


Lasam sa traga un clocot dupa care adaugam patrunjelul acoperim cu capac si dam de pe foc.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Cum carnatii erau foarte picanti am preferat sa le trag un clocot mai intai si dupa aia sa ii preajesc ca sa nu fie mancarea prea iute .

2

Dupa ce le-am tras un clocot i-am prajit si au iesit super .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

deyutzky 1

22.09.2014, 17:22

si eu am facut ieri tot cu carnaciori tare buna e!

Bya Ralu 1

22.09.2014, 19:34

bun bun

Rocsi 1

22.09.2014, 21:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de piept de pui cu sos de rosii si cartofi