Mancarica de cartofi cu carnati picanti

de Andreea Baraboi in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2014 | 3262 vizualizari

 

O mancare perfecta pentru un pranz !

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnaciori picanti
  • 9 cartofi de marime medie
  • o ceapa mare
  • 1 ardel gras
  • un morcov
  • 4 rosii moi sau sos de tomate
  • o legatura marar bogata
  • o legatura frunza de telina bogata
  • ulei
  • o legatura patrunjel mai bogata
  • secretul gustului sau sare dupaa preferint
  • piper
  • un pastarnac
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carnati picanti:

Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete apoi i-am lasat in apa pana la momentul folosirii.

In oala in care facem mancarica adaugam ceapa tocata si uleiul si lasam sa se caleasca foarte putin dupa care adaugam rosiile  tocate si ele si lasam sa  fiarba impreuna pana cand rosiile se incorporeaza cu ceapa perfect si incep sa se caleasca.

Dupa ce sunt destul calite adaugam cartofii si apa indeajuns si lasam sa fiarba, 

Intre timp noi sa avem pregatite celelalte legume adica spalate, curatate si taiate cubulete, morcovul si pastarnacul l-am dat prin razatoare. Adaugam totul in oala in afara de patrunjel.

Dupa ce a inceput sa clocoteasca apa adaugam celelalte legume, sarea sau secretul gustului si lasam sa fiarba.

Intre timp intr-o tigaie prajim carnaciorii cu foarte putin ulei si ii adaugam peste mancarica care este aproape gata.

Lasam sa traga un clocot dupa care adaugam patrunjelul acoperim cu capac si dam de pe foc.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Cum carnatii erau foarte picanti am preferat sa le trag un clocot mai intai si dupa aia sa ii preajesc ca sa nu fie mancarea prea iute .

2

Dupa ce le-am tras un clocot i-am prajit si au iesit super .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker