Mancarica de cartofi cu costita afumata

de Oana in Porc, 11 Noi 2010 | 28210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g coasta afumata de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 1 kg cartofi
  • o cutie rosii in bulion (400g)
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu costita afumata:

Legumele se curata si se spala, costita afumata se portioneaza. Se pune putin ulei in cratita si se adauga ceapa si ardeiul taiate cubulete, apoi costita si o cescuta de apa calda. Se lasa pe foc 10 minute, amestecand din cand in cand, pana scade zeama. Se adauga morcovul taiat rondele, un litru de apa fiarta si cartofii taiati in sferturi. Se acopera si se fierbe cu capac 20 de minute, pana sunt moi cartofii. Rosiile se taie cubulete fine si se adauga la mancarica. Se adauga sare, piper si frunzele de dafin, se mai fierbe la foc mic 10 minute. Se opreste focul sis e presara patrunjelul verde tocat marunt. Se serveste cu paine moale si gogonele murate :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarică de cartofi cu afumatură