Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 4 Ian 2014 | 2030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 praz
  • 3-4 pulpe de curcan
  • 2 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • 2-3 pahare de apa
  • sare/piper
  • rozmarin proaspat
  • optional patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan:

Prazul se curata si se taie rondele.Se pune la calit in uleiul de masline.


Pulpele de curcan se pun intr-o craticioara,adaugam 1 pahar de apa si vinul si lasam la foc mic sa fiarba.


Se adauga si cartofii si prazul calit si apa cat sa acopere.


La final se pune si usturoiul taiat rondele,condimentele si frunzele de rozmarin.


Se presara patrunjel proaspat(eu nu am avut)


 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

babi5 1

06.01.2014, 07:05

Bun tare

Bya Ralu 1

06.01.2014, 14:25

roxana_simona 1

07.01.2014, 17:08

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie cu ciuperci