Mancarica de ceapa cu carne de vita

de nilgun in Vita, 27 Apr 2013 | 11070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vita 300 grame
  • 4 cepe potrivite
  • jumatate de capatana de usturoi
  • o ceasca de vin alb
  • ulei de masline 4 linguri plus ulei de floarea soarelui
  • jumatate ardei gras rosu
  • ardei iute uscat, cam un sfert
  • ghimbir pudra, jumatate de lingurita
  • jumatate lingurita curry
  • piper mozaic proaspat macinat
  • patrunjel verde
  • sare
  • vegeta
  • suc natural de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ceapa cu carne de vita:

Carnea se pune la marinat cu ceasca de vin, plus 4 linguri ulei de masline, plus piper mozaic proaspat macinat...pentru 2 ore la frigider. Dupa care se scoate din frigider si se taie bucatele mici. Ceapa se taie solzisori, usturoiul se zdrobeste un pic.

Se pun la calit ceapa impreuna cu usturoiul zdrobit. Cand prind putina culoare, se pune si ardeiul, carnea de vita.

Se lasa sa se caleasca bine bine.Se pune si o cescuta de apa apoi  sosul de rosii. Se lasa sa fiarba si cu acesta. Se adauga vegeta, curry, ghimbir si ardeiul iute uscat. Se lasa sa mai fiarba. 

Dupa care se serveste cald, cu patrunjel verde deaspupra si castraveciori murati. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ceapa cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alina26 1

28.04.2013, 17:36

.-bd

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:04

Este delicioasa vita cu ceapa
Imi place cum ai,, personalizat-o cu ghimbir si curry

nilgun 1

13.05.2013, 18:44

ms

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de vita