Mancarica de ceapa cu carne de vita

de nilgun in Vita, 27 Apr 2013 | 8606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vita 300 grame
  • 4 cepe potrivite
  • jumatate de capatana de usturoi
  • o ceasca de vin alb
  • ulei de masline 4 linguri plus ulei de floarea soarelui
  • jumatate ardei gras rosu
  • ardei iute uscat, cam un sfert
  • ghimbir pudra, jumatate de lingurita
  • jumatate lingurita curry
  • piper mozaic proaspat macinat
  • patrunjel verde
  • sare
  • vegeta
  • suc natural de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ceapa cu carne de vita:

Carnea se pune la marinat cu ceasca de vin, plus 4 linguri ulei de masline, plus piper mozaic proaspat macinat...pentru 2 ore la frigider. Dupa care se scoate din frigider si se taie bucatele mici. Ceapa se taie solzisori, usturoiul se zdrobeste un pic.

Se pun la calit ceapa impreuna cu usturoiul zdrobit. Cand prind putina culoare, se pune si ardeiul, carnea de vita.

Se lasa sa se caleasca bine bine.Se pune si o cescuta de apa apoi  sosul de rosii. Se lasa sa fiarba si cu acesta. Se adauga vegeta, curry, ghimbir si ardeiul iute uscat. Se lasa sa mai fiarba. 

Dupa care se serveste cald, cu patrunjel verde deaspupra si castraveciori murati. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ceapa cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alina26 1

28.04.2013, 17:36

.-bd

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:04

Este delicioasa vita cu ceapa
Imi place cum ai,, personalizat-o cu ghimbir si curry

nilgun 1

13.05.2013, 18:44

ms

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu măsline și vegetale

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Blanquette de veau -tocana frantuzeasca de vitel