Mancarica de ceapa cu carne de vita

de nilgun in Vita, 27 Apr 2013 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vita 300 grame
  • 4 cepe potrivite
  • jumatate de capatana de usturoi
  • o ceasca de vin alb
  • ulei de masline 4 linguri plus ulei de floarea soarelui
  • jumatate ardei gras rosu
  • ardei iute uscat, cam un sfert
  • ghimbir pudra, jumatate de lingurita
  • jumatate lingurita curry
  • piper mozaic proaspat macinat
  • patrunjel verde
  • sare
  • vegeta
  • suc natural de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ceapa cu carne de vita:

Carnea se pune la marinat cu ceasca de vin, plus 4 linguri ulei de masline, plus piper mozaic proaspat macinat...pentru 2 ore la frigider. Dupa care se scoate din frigider si se taie bucatele mici. Ceapa se taie solzisori, usturoiul se zdrobeste un pic.


Se pun la calit ceapa impreuna cu usturoiul zdrobit. Cand prind putina culoare, se pune si ardeiul, carnea de vita.


Se lasa sa se caleasca bine bine.Se pune si o cescuta de apa apoi sosul de rosii. Se lasa sa fiarba si cu acesta. Se adauga vegeta, curry, ghimbir si ardeiul iute uscat. Se lasa sa mai fiarba.


Dupa care se serveste cald, cu patrunjel verde deaspupra si castraveciori murati.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ceapa cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alina26 1

28.04.2013, 17:36

.-bd

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:04

Este delicioasa vita cu ceapa
Imi place cum ai,, personalizat-o cu ghimbir si curry

nilgun 1

13.05.2013, 18:44

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Rosii prajite cu ardei copt si carne de vita