Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cautam burta si am vazut coada de porc la macelar.
N-am mai mancat de mult timp, a iesit tare buna.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/01/mancarica-de-coada-de-porc-cu-rosii.html
Fierbeti coada de porc 2 minute in apa cu sare si aruncati apa. Puneti-o din nou la fiert in apa cu sare, cimbru uscat si foaie de dafin . Am pus 1/2 ceapa si un morcov intreg curatat. Curatati de spuma in mod regulat daca o fierbeti la oala normala - timp de ora jumatate. Am fiert 50 de minute la oala minune - lasati 40 de minute caci era un pic prea fiarta. Scoateti coada fiarta, taiati-o bucati si puneti-o la prajit in ulei. Adaugati 1/2 ceapa tocata si usturoiul tocat. Sotati 5 minute impreuna. Varsati deasupra sosul de rosii, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat (puteti pune si morcovul fiert taiat rondele). Am adaugat 10 cl de zeama/supa fierbinte de pui si am lasat sa fiarba la foc mic 15-20 minute.
Serviti cu orez sau cu salata de varza marinata ca mine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult