Mancarica de coada de porc cu sos de rosii

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2021 | 2550 vizualizari

 

Cautam burta si am vazut coada de porc la macelar.

N-am mai mancat de mult timp, a iesit tare buna.

https://www.blogulluicatalina.com/2021/01/mancarica-de-coada-de-porc-cu-rosii.html

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr de coada de porc
  • 300 gr de sos de rosii de casa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • cimbru uscat, dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de coada de porc cu sos de rosii:

Fierbeti coada de porc 2 minute in apa cu sare si aruncati apa. Puneti-o din nou la fiert in apa cu sare, cimbru uscat si foaie de dafin .  Am pus 1/2 ceapa si un morcov intreg curatat. Curatati de spuma in mod regulat daca o fierbeti la oala normala  - timp de  ora jumatate. Am fiert 50 de minute la oala minune - lasati 40 de minute caci era un pic prea fiarta. Scoateti coada fiarta, taiati-o bucati si puneti-o la prajit in ulei. Adaugati 1/2 ceapa tocata si usturoiul tocat. Sotati 5 minute impreuna. Varsati deasupra sosul de rosii, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat (puteti pune si morcovul fiert taiat rondele). Am adaugat 10 cl de zeama/supa fierbinte de pui si am lasat sa fiarba la foc mic 15-20 minute.
Serviti cu orez sau cu salata de varza marinata ca mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de coada de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

abstract01 1

24.01.2021, 00:11

Rahela Velicu 1

24.01.2021, 22:25

mihaelar63 1

26.01.2021, 23:45

Bun !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel