Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 11204 vizualizari

 

E gustoasa,are vitamine ,se face repede avand in vedere ca fasolea am avut-o la congelator,gata fiarta,rosiile cu ardei pregatite la sticla de asta toamna,deci 80 % mancarica-i deja gata...

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g fasole fideluta galbena ( pusa la congelator,fiarta)
  • cca 250 ml amestec de rosii cu ardei ( facute in toamna)
  • 2 cepe de apa mai mari
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii:

Scoatem punga de fasole din congelator si o lasam sa se dezghete,iar noi ne vedem de alte treburi.Cand ne hotaram sa facem mancarea, deja fasolea-i dezghetata.Taiem ceapa marunt si o calim pana devine traslucida in uleiul bine incins,adaugam un praf de sare cat calim ceapa.Adaugam rosiile si lasam cca 10 min sa fiarba,apoi punem fasolea si 1/2 cana apa si lasam sa fiarba 20 min.La final potrivim de sare si piper si adaugam mararul.

TIPS-URI

1

pentru cei pacatosi ,ca mine, o imbunatatim cu ceva ca carnea....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ela68 1

25.11.2013, 21:26

iubesc mancarica asta , e super !

Micutza Luana 1

25.11.2013, 22:15

tare imi place bunaa

alilianaa 1

25.11.2013, 23:26

nu are carne?!

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de morcovi, fasole verde si nuca macinata