Mancarica de post cu conopida

de mimmi in Mancaruri de post, 1 Dec 2010 | 13711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida ,
  • 1 conserva ciuperci,
  • 1 praz,
  • 1 ardei rosu,
  • branza tofu cu masline,
  • cas de post,
  • margarina,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de post cu conopida:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.Intre timp se caleste in putina margarina,prazul,ardeiul taiate felii si ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper.Se unge o forma cu margarina si se presara pesmet.Se pune primul strat conopida,jumatate din cantitatea de legume,branza tofu taiata felii,inca un strat de legume,conopida si deasupra cas de post razalit.Se da la cuptor pentru cca 25 de minute.Cand e gata se presara patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de post cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mancarica de post cu conopida-0
Mancarica de post cu conopida-1
Mancarica de post cu conopida-2
Mancarica de post cu conopida-3
Mancarica de post cu conopida-4

COMENTARII (12)

mamaieelena

mamaieelena 1

02.12.2010, 18:50

bine arata si gustoasa cred

adry88

adry88 1

07.12.2012, 11:42

place

Bya Ralu

Bya Ralu 1

07.12.2012, 14:55

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!