Mancarica de pui cu zucchini

de mihaelar63 in Pui, 17 Feb 2019 | 4250 vizualizari

 

 Mancarica aceasta a fost preparata respectand alimentele si cantitatile recomandate de nutritionist. In aceasta etapa trebuie sa gatesc fara ulei. Se poate si asta ! Eu zic ca se prepara rapid si am obtinut un preparat gustos .

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piept de pui dezosat si fara piele
  • 150 gr pastrama din piept de pui
  • 150 gr morcovi
  • 150 gr dovlecel
  • 2 crengute cimbru
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu zucchini:

  1. Pieptul de pui se spala si se taie cuburi .
  2. Puneti pieptul de ui sa se inabuse in putina apa [ sub capac ]
  3. Adugati  pastrama de pui taiata cubulete .
  4. Morcovul se curata , se spala si se taie rondele .
  5. Transferati morcovul in cratita .
  6. Sarati usor si puneti deasupra doua crengute de cimbru verde pentru aroma .
  7. Daca este nevoie se completeaza cu cate putina apa ca ingredientele sa nu se prinda de cratita .
  8. Spalti zucchini si-l taiati cuburi .
  9. Cand morcovul si carnea sunt patrunse se pun si zucchini  .
  10. La servire decorati cu patrunjel verde .

                Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Zucchini se pun ultma data . Sunt deliciosi preparati cat mai putin termic .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin