Marar pentru iarna

de ela in Mancaruri de post, 15 Iul 2012 | 2596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • marar
  • apa
  • cutie pentru congelator
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar pentru iarna:

Curatam mararul,il tocam cat mai marunt,il spalam bine si il punem la scurs intr-o sita marunta.


Punem mararul in forme de gheata pentru frigider,ca m 3/4 si turnam apa rece deasupra si punem la congelator cateva ore pana ingheata.Scoataem din forme si punem intr-o punga.Scoatem cand avem nevoie si punem la sfarsitul prepararii mancarii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marar pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lorra 1

18.07.2012, 08:39

Foarte tare ideea !!!
Mai stiam ca se congeleaza astfel supa de pui si sucul de rosii.
Iar despre marar...il tocam si puneam in pungi la congelator, dar ma tenteaza ideea ta

Toamna07 1

26.07.2012, 12:15

Am congelat si eu verdeata de toate felurile!
Interesanta metoda asta !

jolygina 1

20.08.2012, 20:23

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de spanac cu ciuperci