Ciuperci pane cu cartofi-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 3622 vizualizari

 

eu nu ma pot satura de ciuperci ,imi plac la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 20-25 ciuperci palarioare champinion mai mari
  • faina alba
  • apa minerala sau lapte de soia
  • catrofi
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane cu cartofi-post:

Se curata ciupercile de piciorus se sareaza si se pipereaza

Din faina cu laptele de soia sau din apa cu putin sare se face o compozitie mai consistenta prin care se trec ciupercile si pe o parte si pe alta si se prajesc in ulei bine incins

Se servesc cu cartofi sau orez sant grozav de buna-nu e retata pt dieta iar cu o salata e grozava

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane cu cartofi-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

12.03.2010, 23:27

multumesc mult fetelor

theodora 1

12.04.2010, 00:30

sunt si preferatele mele le-as manca si crude

nadina73 1

12.04.2010, 00:43

si mie imi plac tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!