Marinata de scrumbie

de Andreea Baraboi in Mancaruri cu carne, 29 Sep 2014 | 1075 vizualizari

 

Imi era dor de o marinata de scrumbie.

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii
  • o ceapa
  • un morcov
  • 500 ml apa
  • otet dupa gust
  • piper
  • foi dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de scrumbie:

Spalam scrumbia si o curatam in interior dupa care o taiem rondele mai grosute.


Curatam si spalam ceapa pe care o taiem pestisori.


Curatam si spalam morcovul pe care il taiem rondele.


Intr-un recipient adaugam un strat de scrumbie, unul de morcov,si unul de ceapa si tot asa pana terminam.


Adaugam piperul si foile de dafin ,apa si otetul.


Potrivim de gust otetul cine prefera mai acrut poate adauga mai mult, cine il prefera mai dulceag diminueaza doza de otet.


Am amestecat bine cu o lingura si am lasat la macerat pt 4-5 zile dupa care putem savura .


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de scrumbie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Andreea Baraboi 1

29.09.2014, 20:45

multumesc

Bunica 1

29.09.2014, 20:49

Tare buna este! O fac din orice peste

babi5 1

30.09.2014, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32