Marinata de scrumbie

de Andreea Baraboi in Mancaruri cu carne, 29 Sep 2014 | 4163 vizualizari

 

Imi era dor de o marinata de scrumbie.

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii
  • o ceapa
  • un morcov
  • 500 ml apa
  • otet dupa gust
  • piper
  • foi dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de scrumbie:

Spalam  scrumbia si o curatam in interior dupa care o taiem rondele  mai grosute.

Curatam si spalam ceapa pe  care o taiem pestisori.

Curatam si spalam morcovul pe care il taiem  rondele.

Intr-un  recipient adaugam un  strat de  scrumbie, unul de  morcov,si unul de  ceapa si tot asa pana  terminam.

Adaugam piperul si foile de  dafin ,apa si otetul.

Potrivim de gust otetul  cine  prefera  mai acrut poate adauga mai mult, cine il prefera mai dulceag diminueaza  doza de otet.

Am amestecat bine cu o lingura si am lasat la macerat pt 4-5  zile  dupa care putem savura .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de scrumbie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu ciuperci, vinete, carne de porc si de vita