Musaca cu cascaval

de InLumeaMea in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2012 | 2330 vizualizari

 

Eu am folosit carne de vita, dar merge si cu carne de porc sau de curcan.
Din pacate nu am poza de final deoarece sotul era infometat de la munca si nu a mai avut rabdare. Data viitoare promit sa pun poza de final.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita tocata
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu(sau verde)
  • 3 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi(sau usturoi pudra)
  • Sare
  • Piper
  • Delicat (la alegere)
  • 1,5 kg de cartofi
  • Cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cascaval:

Taiem cartofii cubulete potrivite si ii punem la fiert impreuna cu putina sare.


Separat taiem ceapa si ardeiul marunt si le punem la calit intr-un ceaun sau tigaie putin adanca. Dupa ce s-au calit bine, adaugam carnea tocata si amestecam pana isi schimba culoarea, condimentam totul, adaugam 2 linguri de bulion si presaram si putin usturoi pisat(sau pudra). Lasam pe foc cam 20 de minute.


Cand cartofii au fiert, scurgem apa fiarta intr-un castron si ii pisam agaugand apa care am pastrat-o, pana cand ajunge la consistenta dorita.


Carnea tocata o punem intr-o tava, peste care vom adauga cartofii pisati.


Intr-o cana punem o lingura de bulion si 4 linguri de apa fiarta( de la cartofi), amestecam bine si turnam sosul peste cartofi.


In cele din urma presaram cascaval ras, dupa preferinte si putin patrunjel pentru aspect.


Dam tava la cuptor pentru aprox. 30-40 min. la foc potrivit.


Pofta Buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dobrezaira 1

02.10.2012, 16:00

La multi ani !

Bunica 1

02.10.2012, 22:41

La multi ani!

InLumeaMea 1

09.10.2012, 11:47

Multumesc pt urari... va pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca taraneasca