Marmelada de caise

de Maria68 in Dulceata / Gem, 13 Iul 2012 | 2771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg caise bine coapte, fara samburi
  • 1,3 kg. zahar tos
  • 2 pastai de vanilie
  • sucul unei lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marmelada de caise:

Caisele spalate si uscate se rup in doua, se amesteca cu zahar, pastaile de vanilie taiate in doua pe lungime si sucul de lamaie. Se acopera vasul cu o folie alimentara si se lasa asa timp de o ora. Apoi se pun la fiert si dupa ce a fiert un clocot, se retrage de pe foc, se acopera din nou cu folie alimentara si se lasa asa timp de o noapte.


A doua zi, se scot pastaile de vanilie si caisele se paseaza, dupa care pasta de caise se pune din nou la fiert cu pastaile de vanilie. Se lasa la fiert pentru 15-20 de minute, amestecand delicat.


Cand marmelada este legata, se pune in borcane, se acopera cu capace si se lasa cu gura in jos pentru a se raci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Poliana 1

13.07.2012, 23:37

Maria, trimite si la mine un borcanel

gaby_gabytza 1

14.07.2012, 08:31

Place

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise