Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam prunele, le taiem in doua si le scoatem samburii.
Spalam merele si perele. Le taiem bucati mari si dam deoparte cotoarele. Eu le-am lasat cu coaja pe toate.
Am folosit masina de carnea si le-am dat pe toate prin ea sa iasa mai marunt, dar puteti da prin razatoare sau robot fiecare cum are si cum vrea :D.
Rasturnam totul intr-o oala si le dam la fiert.Adaugam zaharul si amestecam pana se incorporeaza bine.Cand incepe sa fiarba dam focul mediu dupa care focul mic dar amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.Cand incepe sa se ingroase trebuie amestecat des ca sa nu se prinda.O sa dureze ceva timp pana e gata dar merita
Pregatim o caserola tapetata cu folie alimentara si o umplem cu marmelada.Am acoperito si am dato la racit peste noapte.
Eu am rasturnato dupa doua zile,i-am indepartat folia alimentara si a iesit delicios de bine.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult